Bloggaajat

Fonectan blogissa fonectalaiset digitaalisen markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen asiantuntijat julkaisevat kirjoituksiaan ja videoblogeja oman asiantuntija-alansa aiheista. Tutustu bloggaajiin, seuraa heitä somessa ja haasta keskusteluun. Esittelyssä näkyvät nykyiset kirjoittajat, blogikirjoituksia on myös jo Fonectalta lähteneiltä asiantuntijoilta.

 

Tommi Eklund

Kehitysjohtaja

Tommi  Eklund vastaa Fonectan tuotteet ja IT -yksiköistä, vastuualueinaan erityisesti tuoteportfolio, tarjoaman ja ratkaisujen strateginen kehittäminen sekä johtaminen. Eklundilla on pitkä kokemus digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä, mm. Elisalta, missä hän vastasi tuote- ja palveluportfoliosta sekä niihin liittyvistä investoinneista.

Hanna Jokela

Tekninen Palveluasiantuntija

Työskentelen asiakaspalvelussa, jossa uuden oppiminen ja omaksuminen kuuluu melkein jokaiseen työpäivään. Kiireisiin työpäiviin vastapainoa tarjoaa pienet pojat kotona, ja kaikenlaisten uusien lajien kokeilu, joista tällä hetkellä on vuorossa jooga.

Tero Kallioinen

Analytiikkajohtaja

Tero Kallioinen vetää Fonectan analytiikkatiimiä, joka vastaa sekä yritysasiakkaille tuotettavasta ulkoisesta analytiikasta että Fonectan oman toiminnan ohjaamiseen tarvittavasta sisäisestä analytiikasta. Työroolissa Teron suurin intohimo on analytiikan löydösten kääntäminen käytännön toiminnaksi esimerkiksi asiakkuuksien hoitomallien, markkinoinnin automaation tai liidigeneroinnin kautta. Vapaa-aikansa Tero viettää mieluiten perheen parissa, lenkkipoluilla tai boulderseinällä.

Vesa-Pekka Kirsi

Liiketoimintajohtaja

Vesa-Pekka Kirsi luotsaa Fonectalla B2B-liiketoimintaa. Vesku seuraa silmä kovana digitaalisen kuluttajakäyttäytymisen muutosta ja minkälaista digitaalista disruptiota markkinassa jatkuvasti tapahtuu. Luovuus ja uuden tekeminen inspiroivat tätä musiikin harrastajaa.

Kirsi Leminen

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Kirsi vetää Fonectalla Liidituotanto-tiimiä, joka tähtää Fonectan liidipohjaisen myynnin maksimointiin. Tehokas ostetun median hyödyntäminen, markkinoinnin automaatio, erilaiset verkkokehitysprojektit ja analytiikka ovat erityisen lähellä Kirsin sydäntä. Vapaa-ajalla Kirsin löytää useimmiten tennismailan varresta tai sohvalta villasukat jalassa.

 

Johannes Lindblom

Senior SEO-asiantuntija

Johannes on SEO-tiimin seniori, joka tykkää optimoida sisällöllä ja kahlata sivustojen teknisiä virheitä viikosta toiseen. Hyvät leffat ja tiukasti lajien mukaan rajattu penkkiurheilu innostavat häntä. Hänestä piti tulla NHL-kiekkoilija mutta sarjataso on tällä hetkellä KHL (Kupittaan harrasteliiga). Vapaa-ajalla Johannes ylläpitää myös viskiblogia englanniksi.

Terhi Mahlamäki

Henkilöstönkehittäjä

Terhi työskentelee Fonectalla henkilöstönkehittäjänä. Asiakaskohtaamisen ja myynnillisyyden kehittäminen on hänen intohimonsa. Vapaa-ajalla hän harrastaa tanssimista, matkailua sekä matkablogin kirjoittamista.

Jonna Nenonen

Account Manager

Jonna on myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevä nopeatempoinen ja iloinen diginatiivi, jolla on aito halu auttaa ympärillä olevia ihmisiä. Parasta arjessa on nähdä omien asiakkaiden menestyvän liiketoiminnassaan.

Tomi Pihlas

Avainasiakaspäällikkö

Tomi Pihlas työskentelee Fonectalla asiakasrajapinnassa. Hän näkee päivittäin kuinka paljon yrityksillä on hyödynnettävää digitalisaation tuomissa mahdollisuuksissa – ja toisaalta juuri siksi välillä unohdetaan perusasiat: Mitä-Kenelle-Miksi. Vastapainona työlle toimii itsensä haastaminen monipuolisen kuntoilun ja voimailun merkeissä.

Joonas Saukkonen

Digital Operations Manager

Joonas Saukkonen työskentelee asiantuntijana Fonectan mainosratkaisuissa, pääalueenaan ohjelmallinen ostaminen ja monikanavaiset mainosratkaisut. Hänen intohimonsa on auttaa yrityksiä valjastamaan digin voima liiketoiminnan kehityksen ja kannattavan kasvun ajureiksi. Aina pieni pilke silmäkulmassa.

Helena Somero

Vice president, Customers and Marketing

Helena Somero vastaa Fonectan Asiakkuudet ja markkinointi -yksiköstä. Hänellä on pitkä kokemus myynnin johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä erityisesti mediatoimialalla, ja tutuksi ovat tulleet niin suurasiakas-, henkilöasiakas- kuin puhelinmyynninkin toiminnot. Luonteeltaan Helena on positiivinen ja tavoitteellinen optimisti, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan.

Annukka Toivanen

Asiakasymmärryspäällikkö

Annukka työskentelee Fonectalla asiakastutkimusten ja –viestinnän parissa. Häntä sytyttää opiskelu ja asioiden pohtiminen pintaa syvemmältä. Perheen perinnetila ja sitä ympäröivä luonto ovat Annukalle rakas voimavarojen ja inspiraation lähde.

Antti Tukia

Myyntijohtaja

Minna Tuum

Sisältöpäällikkö

Minna on sisältömarkkinoinnin lippua heiluttava esteetikko, joka innostuu hyvistä tyypeistä ja positiivisesta asenteesta. Oikeinkirjoitus ja naseva viestintä ovat hänen sydäntään lähellä, puhuvat eläimet mainoksissa sen sijaan saavat hermon kiristymään. Sisältö ja markkinointi ovat Minnan alaa, erityisesti oikealla tavalla yhdistettynä.

Salla Vainionpää

LinkedIn-tuoteomistaja

Sallan tehtävä on julistaa LinkedInin ilosanomaa ja auttaa yrityksiä löytämään uusia kanavia tehokkaaseen viestintään ja markkinointiin. Mitattavuus, data ja uudet vempeleet sekä miten niitä hyödynnetään liiketoiminnan kannalta järkevästi on Sallan intohimo. Harrastuksiin kuuluvat pesäpallon ja lenkkeilyn lisäksi asioiden purkaminen osiin ja selvittäminen miksi ja miten ne tikittävät.